Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Diana 50!

2011.07.05

 

2011 Július 1-én ünnepelte volna 50. születésnapját Diana!


Diana hercegnő július 1-jén lenne ötvenéves.

Vajon hogy nézne ki, milyen életet élne ma mindenki hercegnője,

ha nem történik a szörnyű baleset? Egy amerikai magazinnak

köszönhetően egy pillanatra láthatjuk, milyen lenne, ahogy menyével,

Kate Middletonnal sétál.

 

diana-newsweek.jpg

Forrás: Newsweek

 

 

 

A walesi hercegnő közelgő ötvenedik születésnapja annyira megihlette az amerikai Newsweek Magazin munkatársait, hogy megpróbálták életre kelteni, és elképzelni, mivel foglalkozna, hogyan élne ma Diana.

Természetesen még mindig gyönyörű lenne, ahogy az édesanyja, aki szintén élete végéig sugárzó szépség volt. Ami a stílust illeti, az amerikai first lady, Michelle Obama vonalát képviselné, tudatosan keverve a hétköznapit a dizájner darabokkal. Valószínűleg bevetne némi botoxot is, hogy megőrizze a fiatalságát, de nem vinné túlzásba. És bizonyára arra is odafigyelne, hogy az ujjatlan ruhákban jól mutassanak feszes karizmai.

És a férfiak? Valószínű, hogy újraházasodott volna, és talán kedvenc városába, New Yorkba költözött volna (itt látszik, hogy azért az amerikai magazin egy csöppet elfogultan közelített a kérdéshez). Az is lehet, hogy hozzámegy egy szupergazdag üzletemberhez, akivel eltölt pár boldog évet a privát szigetén, ahová a privát repülőjén utaznak – találgat a Newsweek. Egy idő után persze valaki komolyabbra váltott volna, mondjuk egy politikusra vagy tévés személyiségre, de az is lehet, hogy egy pakisztáni generálishoz fűződő viszonya miatt okozott volna nem kis gondokat a brit külügynek.

diana-50eves.jpg

 Még az is lehet, hogy mostanra a legjobb barátja első férje, Károly herceg lenne. Lehet, hogy még Kamillának is megbocsátana annyi év után. Na és milyen lenne Kate anyósaként? Hogyan viszonyulna fia rajongásához egy teljesen más nő felé, mint ő? A menyecske egyre nagyobb népszerűségét valószínűleg kitűnően kezelné. A Middletonokat megvédené a palota sznobjaival szemben, a nászasszonyát, Carole-t pedig legjobb barátnőjévé fogadná.

Amiben biztosak a sajátos összeállítás készítői: megszállottan folytatná jótékonysági hadjáratait a harmadik világ hátrányos helyzetű nőinek és gyerekeinek megsegítésére. És természetesen elsők között látogatna a katasztrófa sújtotta országokba is. Valószínűleg azóta kibékült volna az anyjával, de a mai napig nem bocsátott volna meg a bátyjának, Earl Spencernek, aki cserbenhagyta, amikor a válásakor a legnagyobb szüksége lett volna rá.

Akárhogy is lenne, biztosan sokan szeretnénk!

 

Cikk: 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

n@n

(Kati, 2011.07.05 19:26)

Imádta volna Kate Middletont a néhai Diana hercegnő – mondta el András herceg volt felesége, Fergie.
András herceg volt felesége, a botrányos életű Fergie szerint Kate Middleton az a lány, akire mindig is vágyott volna Diana hercegnő.

– Diana imádta a fiait, de nagyon vágyott egy kislányra. Kate Middleton éppen olyan, amilyen lányt szeretett volna. Diana imádta volna Kate stílusát, szépségét, visszafogottságát és életszeretetét. Nagy kár, hogy nem ismerhette meg Kate Middletont.