Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megnősült Diana elsőszülött fia, Vilmos

 

Egybekelt 2011 04.29-én pénteken Londonban Vilmos herceg, az angol királynő unokája és menyasszonya, Kate Middleton.  Minden bizonnyal Diana nagyon büszke lett volna ezen a gyönyörű napon Vilmosra és választottjára Kate-re.

 

 

 

 

A westminsteri apátságban tartott ceremóniára a világ minden tájáról hívtak vendégeket, az esküvőt világszerte hatalmas érdeklődés kísérte, a helyszínen is százezrek figyelték. 

 

 

william-kate-kiralyi-eskuvo-csok1.jpg

   

Lélegzetelállítóan gyönyörű, fenséges, klasszikus, időtlen - ezek voltak az első gondolatok, amelyek az eszünkbe jutottak, amikor megláttuk Kate Middleton elefántcsontszínű menyasszonyi ruháját. A ruhát, amelyről - pontosabban, amelynek tervezőjéről -hónapok óta találgatott mindenki.

 

 

william-kate-kiralyi-eskuvo-01.jpg

 

 
 

A bulvárlapokban különböző tervezőkről cikkeztek Bruce Oldfield brit esküvői ruha dizájnertől kezdve Victoria Beckhamen át egészen az amerikai Vera Wangig. Sarah Burton, a McQueen ház vezető tervezője utolsóként kapott helyet a találgatások listáján, mégis ő lett az, aki megtervezhette az évszázad menyasszonyi ruháját.
 
 

 

william-kate-kiralyi-eskuvo-005.jpg

 

 

A gyönyörű, aprólékosan kidolgozott ruhát elefántcsontszínű és fehér szaténból készítették, a vállrész és a ruha ujja a legfinomabb csipkéből készült. Kate kérése az volt, hogy a ruhája egyszerre legyen tradicionális és modern.

 

 

william-kate-kiralyi-eskuvo-006.jpg

 

 

 

 

Ennek tökéletesen megfelel a menyasszonyi ruha, amely távolról szemlélve valóban inkább klasszikus, de részleteiben - például a különleges mellrészt vagy a szoknya hátsó részének megtört szabását nézve - igazán modern darab. Bár vannak, akik sokkal többet vártak, mi úgy gondoljuk, Sarah Burtonnek sikerült egy időtlen, ikonikus menyasszonyi ruhát terveznie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

william-kate-hinto-kiralyi-eskuvo-5.jpg

 

 

 
              SOK BOLDOGSÁGOT!